Welkom

Hartelijk welkom op de internetsite van C&T Reklame.

Wij zijn een full-service belettering- en reclame bedrijf. Ons bedrijf is opgericht in 1994 en is gevestigd aan Pesetaweg 91, 2153 PJ te Nieuw Vennep. Wij beletteren en verzorgen de de reclame niet alleen voor klanten in Nieuw-Vennep, Hoofddorp, Hillegom en Haarlemmermeer maar ook ver daarbuiten.  Recentelijk beletterden we in opdracht van onze klanten in Duitsland, Engeland en België.

Waarom zou u kiezen voor C&T Reklame.
Er zijn meerdere aanbieders met kwalitatief goede producten.  C&T Reklame probeert zich te onderscheiden door klantgerichte oplossingen aan te bieden met een uitstekende dienstverlening, naast hoogwaardige producten wordt alles zeer vakkundig gemonteerd. Door de breedte van onze productportfolio en leveringprogramma kan er voor elk budget een passende oplossing gezocht worden. Met andere woorden wij zijn er niet op uit om de duurste oplossing aan te bieden, maar de best passende oplossing met hoog kwaliteitsniveau. Zoekt u een bedrijf dat de productie van uw tastbare reclameobjecten gaat verzorgen, dan bent u bij een Erkend Signbedrijf aan het juiste adres.

C&T Reklame is als erkend Signbedrijf de juiste partner voor al uw reclame uitingen op allerlei fronten. De praktijk wijst dagelijks uit dat het Erkend Signbedrijf een betrouwbare en creatieve “reclame-aannemer” is. Ook zijn wij ons bewust van het feit dat maatschappelijk verantwoord ondernemen een bijdrage levert aan de kwaliteit van het milieu en dus de samenleving.

Lees verder >


Een aantal voorbeelden van full color plakwerk.