Klant in beeld – ATN Beveiliging

Klant in beeld: ATN Beveiliging

Landelijk opererend totaalbeveiligingsbedrijf
Of u nu op zoek bent naar een brandmeldinstallatie, een intercomsysteem, of winkelbeveiliging: bij ATN Beveiliging bent u aan het juiste adres. Dankzij het brede aanbod aan beveiligingsoplossingen en een relatieve kleinschaligheid binnen het bedrijf, kan er flexibel ingespeeld worden op de wens van de klant. Daarnaast beschikt ATN Beveiliging over haar eigen Video Alarm Centrale (VAC) en een mobiele surveillancedienst. Zo kunnen ze 24/7 anticiperen op verdachte situaties. Er gaat tenslotte niks boven een goede beveiliging!

Better safe than sorry
Het voorkomen van een onveilige situatie is beter dan deze uiteindelijk op te lossen. ATN Beveiliging kiest er dan ook stellig voor te werken vanuit het principe van preventie. Hoe veiliger uw omgeving des te plezieriger.

Calamiteiten nemen af wanneer ingegrepen wordt, nog voordat het probleem zich daadwerkelijk manifesteert. Hierbij moet wel objectief gekeken worden naar het prijsniveau van de beveiliging en de daadwerkelijke veiligheidsrisico’s waaraan de klant wordt blootgesteld. ATN houdt zich voortdurend bezig met de vraag hoe de preventiegraad van de producten en diensten verhoogd kan worden zonder hierbij het prijsniveau van de (beveiligings)diensten uit het oog te verliezen. Daarnaast wordt het serviceniveau natuurlijk constant hoog gehouden en waar mogelijk verbeterd.

De Opdracht
ATN Beveiliging bestaat sinds 2002 en dit jaar vond men het tijd het logo een opfrisbeurt te geven. C&T Reklame heeft al diverse opdrachten voor ATN mogen uitvoeren en ook nu werden we ingeschakeld voor deze leuke klus. Een mooie aanleiding om ATN nu dan ook als klant op onze website te vermelden. We hebben alle bedrijfsauto’s en aanhangers opnieuw beletterd en voorzien van het nieuwe logo. Daarnaast heeft C&T Reklame ook de ramen van het hoofdkantoor mogen voorzien van nieuwe stickers, nadat de oude stickers met het oude logo waren verwijderd. Ook zijn er nieuwe zaagletters voor het pand in Zaandam geleverd.

Op de foto’s is te zien dat ATN Beveiliging druk bezig is de nieuwe huisstijl door te voeren. Wij danken ATN Beveiliging voor de mooie opdrachten, en zullen ervoor zorgen dat zij niet alleen nu gezien worden maar ook gezien zullen blijven worden. ATN, bedankt voor deze mooie opdracht en heel veel succes met jullie mooie onderneming!

Het C&T Team

Hoofdkantoor:
Telefoon: 0252527666
Algemeen: info@atn.nl
Financieel: financieel@atn.nl
Verkoop: verkoop@atn.nl
Techniek: techniek@atn.nl

Bezoekadres:
Pesetaweg 39
2153 PJ Nieuw Vennep
https://atn.nl/
info@atn.nl

Fotogalerie ATN Beveiliging