Klant in beeld december 2017

Klant in beeld “Schadenet Wittebrood”.

Schadenet Wittebrood is opgericht in 1956 aan de Van de Endelaan 26B te Hillegom door dhr. Theo van Wegen.
In 1977 groeide het bedrijf uit zijn jas en verhuisde naar de Marconistraat  in Hillegom, om 13 jaar later naar de huidige vestigingsplaats Nieuw-Vennep te verhuizen door het Autoschadebedrijf Joost Vaalburg over te nemen.

Vanaf 28 maart 1993 is het bedrijf gevestigd aan de Staringstraat 19 te Nieuw-Vennep. De huidige eigenaar, Herbert Wittebrood, heeft het bedrijf op 1 juli 2000 overgenomen om het bedrijf verder uit te bouwen. Schadenet Wittebrood is bij uitstek een no-nonsense bedrijf met een dorpskarakter. Wij doen er alles aan om heel dichtbij de klant en berijder te staan door te doen wat wij beloven.

Autoschade is ook emotionele schade.
Elke schade aan elke auto, of het een privé- of bedrijfswagen betreft, in eigendom of lease, levert de eigenaar pijn op. Dit ongemak kan snel maar vooral goed worden verholpen in onze zeer modern uitgeruste bedrijfsinrichting.

Het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen-beleid van Schadenet Wittebrood is gericht op het vinden van de juiste balans tussen de zorg voor haar medewerkers, het milieu en haar winstgevendheid (People, Planet en Profit). 

Voor Autoschade Wittebrood beletterd C&T Reklame niet alleen hun eigen wagenpark. Maar ook diverse schades die bij Autoschade Wittebrood binnenkomen. Van caravans en campers tot bedrijfswagens.

Autoschade Wittebrood 
Tel: 0252-672595 
info@autoschadewittebrood.nl 
www.autoschadewittebrood.nl

Openingstijden:

maandag tot en met vrijdag van 8.00 – 18.00 uur en
zaterdag van 9.00 – 12.00 uur