Nieuwtjes

Samenwerking
Er is een jarenlange samenwerking tussen Autocentrum Beelen en C&T Reklame. Tevens is Autocentrum Beelen leverancier van ons wagenpark. Autocentrum Beelen is een one-stop-shop, waarbij klanten volledig ontzorgd worden door alles in, op en om de auto te regelen. Voor de signing worden wij dan veelal ingeschakeld. Door de vele opdrachten bieden wij een scherpe prijs voor een goede kwaliteit. En met name de kwaliteit is zo belangrijk voor Autocentrum Beelen. “En die leveren wij”, aldus C&T Reklame.

Het bedrijf in een nieuw jasje
Binnen het bedrijf zijn er wat veranderingen qua uitstraling. Zo zitten wij van de 25 jaar alweer ruim 10 jaar op de Pesetaweg 91 gevestigd. Het pand is intern inmiddels met de tijd meegegaan en in een nieuw jasje gestoken. Zo is op de begane grond meer ruimte gecreëerd en zijn afdelingen intern dus verhuisd. De keuken was wit, maar is nu mooi rood geplakt. Het andere interieur is ook onder handen genomen. De bureaus en tafels zijn voorzien van een houtlook-folie en de glazen wand is voorzien van fraaie fullcolour visuals.

Nieuwe dienst bij C&T Reklame!
Ontwerp je eigen ontwerp! Maak heel eenvoudig uw eigen ontwerp met de online ontwerptool en bewaar tot wel 10 ontwerpen. Zie hiervoor de welkomstpagina voor meer informatie.


Nieuwe Epson S30600 SureColor pr1nter.

Nieuw Full Color Printer voor CT-Reklame

Na goed overwegen en calculeren is het ervan gekomen.  In de eerste week van oktober  is bij ons de nieuwe Eson SureColor printer geïnstalleerd. Naast oog voor de noodzakelijk hoge kwaliteit en duurzaamheid hebben we ook goed naar het milieu aspect gekeken.  Dat het plaatsen niet zomaar ging blijkt wel uit de foto reportage.  We zijn bijzonder blij met deze fantastische aanwinst. Het is een grote aanwinst voor ons dienstenpakket.

Het printen van de full color Carwrapping, posters, displays enz enz kunnen wij nu voor ons zelf en natuurlijk ook voor derden printen. Naast de printer hebben we ook een Lamineer apparaat zodat de prints in het voorkomende geval perfect beschermd kunnen worden tegen alle weersinvloeden. Dit komt natuurlijk weer ten goede aan de duurzaamheid van de prints c.q. het reclameobject.

Onderstaand een filmpje waarin de kwaliteiten van de functionaliteiten van de printer worden weergegeven. Vraag ons vrijblijvend voor nadere informatie en/of een offerte.