Nieuwtjes

C&T Reklame gaat ook zelf voor duurzaam.

Onlangs heeft Cor Nietveld, directeur-eigenaar van C&T Reklame, de sleutels in ontvangst genomen van een gloednieuwe Fiat Doblo natural gas. Deze Doblo is een uitbreiding op het reeds bestaande wagenpark bij C&T. Ook C&T onderneemt groen en heeft daarom gekozen voor deze op groengas rijdende auto. Volledig in de huisstijl van het signbedrijf is de rode auto bestickerd. Uiteraard heeft C&T dat zelf verzorgd.

Samenwerking
De jarenlange samenwerking tussen Autocentrum Beelen en C&T heeft Nietveld doen kiezen voor Autocentrum Beelen als leverancier voor de nieuwe auto. Met Beelen is er een zorgvuldige keus gemaakt voor het type auto. Autocentrum Beelen is een one-stop-shop. Waarbij klanten volledig ontzorgt worden door alles in, op en om de auto te regelen.  “Voor de signing worden wij dan veelal ingeschakeld”. Door de vele opdrachten bieden wij een scherpe prijs voor een goede kwaliteit. En met name de kwaliteit is zo belangrijk voor Autocentrum Beelen. En die leveren wij, aldus Nietveld.

Het bedrijf
C&T is een full-service belettering- en reclame bedrijf. Het bedrijf is opgericht in 1994 en is gevestigd aan Pesetaweg 91, 2153 PJ te Nieuw Vennep. C&T Reklame probeert zich te onderscheiden door klantgerichte oplossingen aan te bieden met een uitstekende dienstverlening. Naast hoogwaardige producten wordt alles zeer vakkundig gemonteerd.

Door de breedte van de productportfolio en leveringprogramma kan er voor elk budget een passende oplossing gezocht worden.
Met andere woorden C&T is er niet op uit om de duurste oplossing aan te bieden, maar de best passende oplossing met hoog kwaliteitsniveau.
Ook C&T is zich ervan bewust van het feit dat maatschappelijk verantwoord ondernemen een bijdrage levert aan de kwaliteit van het milieu en dus de samenleving. Vandaar nu de keuze voor een auto op groengas!


Nieuwe Epson S30600 SureColor pr1nter.

Nieuw Full Color Printer voor CT-Reklame

Na goed overwegen en calculeren is het ervan gekomen.  In de eerste week van oktober  is bij ons de nieuwe Eson SureColor printer geïnstalleerd. Naast oog voor de noodzakelijk hoge kwaliteit en duurzaamheid hebben we ook goed naar het milieu aspect gekeken.  Dat het plaatsen niet zomaar ging blijkt wel uit de foto reportage.  We zijn bijzonder blij met deze fantastische aanwinst. Het is een grote aanwinst voor ons dienstenpakket.

Het printen van de full color Carwrapping, posters, displays enz enz kunnen wij nu voor ons zelf en natuurlijk ook voor derden printen. Naast de printer hebben we ook een Lamineer apparaat zodat de prints in het voorkomende geval perfect beschermd kunnen worden tegen alle weersinvloeden. Dit komt natuurlijk weer ten goede aan de duurzaamheid van de prints c.q. het reclameobject.

Onderstaand een filmpje waarin de kwaliteiten van de functionaliteiten van de printer worden weergegeven. Vraag ons vrijblijvend voor nadere informatie en/of een offerte.