Vacature Allround Signmaker

opzoek

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Allround-Signmaker voor 32-40 uur per week.
Bij C&T Reklame helpen wij onze klanten hun bedrijf zichtbaar te maken voor de omgeving d.m.v. diverse reclame uitingen zoals autobelettering, borden, spandoeken, gevelbelettering en nog veel meer.

De functie houdt in:
• het beletteren van voertuigen
• produceren en monteren van reclame uitingen in huis en op locatie
• klanten blij maken

Wij vragen:
• aantoonbare ervaring in de signbranche
• geen 9-5 mentaliteit
• in bezit van rijbewijs B
• Oplossend vermogen
• Flexibel

Stuur je CV + motivatie waarom je denkt dat je het team van C&T Reklame kunt versterken naar bianca@ct-reklame.nl

Functieomschrijving
Signmaker binnen C&T Reklame houdt in dat je het proces van begin tot eind beheerst pellen, appliceren tot het werkelijk aanbrengen van belettering op borden, auto’s, bedrijfspanden en aanbrengen van logo’s op kleding. Je bent accuraat, werkt snel, vakkundig en strak georganiseerd. Je haalt er veel voldoening uit om onze klanten in de watten te leggen, maar bent waanzinnig scherp op het gebied van kwaliteit.

Profiel Van een C&T medewerker verwachten we wat.
Je bent een voorbeeld voor je collega’s, kan goed zelfstandig werken, hebt verantwoordelijkheid en de drive om te presteren daarnaast ben je een echte teamplayer. Jouw motto: samen maken wij C&T sterk, terwijl je tegelijkertijd zelf je verantwoordelijkheden neemt. Door middel van een proactieve werkhouding, die altijd in dienst van de klant en het bedrijf staat, ben je in staat voor onze klanten de ideale partner te zijn. Je bent creatief op het gebied van efficiëntie en uitvoering.

Daarnaast beschik je over een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift en ben je fulltime beschikbaar. Uiteraard bezit je ruime kennis en ervaring op het gebied van beletteringen. Kortom: als je bereid bent alles uit je carrière te halen en open staat voor veranderingen en je niet je werk maar “voor erbij” hebt dan nodigen wij je van harte uit te reageren!

Wat hebben wij te bieden?
Naast een salaris dat afhankelijk is van ervaring en vaardigheden heb je recht op 25 vakantiedagen(bij fulltime), reiskostenvergoeding of een bedrijfsauto en een goede pensioenregeling. Daarnaast bieden wij een goede werksfeer met de leukste collega’s. Kunnen wij binnenkort als signmaker op je rekenen?

Procedure
We nodigen je graag uit om te solliciteren. We horen graag waarom jij voor C&T wilt werken en waarom je denkt geschikt te zijn voor deze functie en uiteraard ontvangen we graag jouw CV. Daarnaast zien we graag dat je de moeite hebt genomen om je te verdiepen in ons bedrijf. Verras ons!

Overige eisen
Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken, geen hoogtevrees, representatief voorkomen Een service gerichte instelling en geen 9 tot 5 mentaliteit. Bereidheid VCA certificaat te behalen. In bezit van rijbewijs B, BE is een pre. Rijbewijs B (eis) Geboden wordt Salaris: Salaris naar functie Arbeidstijd per week: 32 – 40 uur Arbeidsovereenkomst: Tijdelijk / mogelijk vast.